Dylan van meurs band

De zoon van de legendarische Ad van Meurs staat sinds november weer regelmatig op het podium en brengt met zich mee: zijn band, een boeiende mix van eigen werk, nummers van Ad van Meurs en enkele bekende covers én belooft een preformance vol muzikale veelzijdigheid neer te zetten.

Tuney Stage (buiten)

morphine ridges

Helemaal uit Berlijn: de donkere country riffs, lapsteel gitaar en krakende, donkere vocals van Morphine Ridges. De nieuwe groep van Andreas Miranda weet je in te pakken. Miranda raakte in de ban van western tijdens zijn chemotherapietraject, waaruit dit project volgde. Hun debuutsingle ‘Route 36’ is al te beluisteren, als je een voorproefje wil.

Stage volgt nog!

De vloek

De Vloek voert je mee naar vervlogen tijden, die soms bevreemdend anders, soms juist verrassend herkenbaar zijn. Met verhalen van ongewenste zwangerschappen, gefnuikte liefdes, bittere jaloezie en brute moord… Elk lied een eigen verhaal en met gitaren en twee stemmen, aangevuld met mandocello, dan weer met mandoline, ukelele, banjo, mondharmonica geeft De Vloek elk lied ook muzikaal een geheel eigen sfeer.

Stage volgt nog!

Bayline

Bayline is een melodieuze punk/rock band. In een tijd waarin alles tot stilstand kwam besloten de vijf leden van Bayline een band te starten. Hun catchy, melodische en rauwe rock is de perfecte uitlaatklep om jezelf even lekker te laten gaan.

Stage volgt nog!

alphamay

Het Duitse ALPHAMAY is een toonaangevende synthpop en darkwave sensatie, die video, licht muziek en geluid laten samensmelten tot een ware ervaring. Welkom bij de elektronische avantgarde!

Stage volgt nog!