FAQ

Hier vind je de belangrijkste informatie over Zebra 2024!

Waar en wanneer is Zebrafestival 2024

Zebra Festival 2024 vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus, op het terrein van De Bunker in Gemert (Noord-Brabant). Te vinden: St. Annastraat 60.

Wat zijn de openingstijden van Zebra?

Op vrijdag 16 augustus is het festivalterrein open van 19:00 tot 02:00 uur en op zaterdag 17 augustus is het festivalterrein open van 14:00 tot 02:00 uur.

Wat is de entreeprijs van Zebra Festival?

Zebra is gratis te bezoeken! Met dank aan onze geweldige vrijwilligers die er ieder jaar weer een geslaagd feestje van maken.

Aansprakelijkheid?

Zebra is een prachtig festival, maar in het ergste geval kan het toch gebeuren dat er eens iets mis gaat. Dat je bijvoorbeeld iets kwijtraakt, dat er iets beschadigt of dat er in het ergste geval iets gestolen wordt. Zebra aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van je spullen tijdens het festival.

Ook is Zebra niet aansprakelijk voor gehoorschade die tijdens het festival optreedt als gevolg van de muziek. Zebra probeert een aangenaam volume te creëren voor de bezoekers en omwonenden. Voelt het toch niet helemaal goed? Op het festival zijn oordoppen te koop. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om iets verder weg te gaan staan.

Voor alles geldt: geniet, maar gebruik je verstand. Alleen zo houden we een gezellig Zebra ook écht gezellig!

Lachen voor het vogeltje?

Het festivalterrein is vrij toegankelijk en dat geldt dus ook voor onze lieve fotografen. Het zou dus zomaar kunnen dat zij wat foto’s maken van de bands od het publiek, waar jij tussenstaat. Wij vinden je prachtig, maar sta je toch liever niet op de foto? Doe dan een stapje opzij. Mocht je nu toch een foto op onze socials of website zien staan en heb je deze liever niet online? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en voeg de desbetreffende foto bij. Wij zullen dan zo snel mogelijk actie ondernemen.

Vrijwilliger worden op Zebra?

Dat kan! Zebra heeft een leuk team. Nee, echt, een héél leuk team. Vol jonge enthousiastelingen, doorgewinterde musici en ware festivalfanaten. Maar ons team kan nog leuker worden: met jou! Zebra is altijd op zoek naar die festivaltopper die van aanpakken houdt. Diegene die net zo hard van de muziek geniet als van het biertje dat hij tapt. Diegene die met een lach en een dosis goede vrolijkheid ons team een stapje omhoog weet te tillen. Hey, klinkt dat nou als iets wat jou leuk lijkt?

Dan horen we enorm graag van jou! Stuur snel een mailtje naar [email protected]. Vertel kort wie je bent, waar jij in uitblinkt en wat je graag zou willen doen. 

In deze prachtige wereld zijn we altijd op zoek naar…

  • de stoere bemanning van de bar;
  • creatievelingen voor het verzinnen en maken van decoratie;
  • blote werkklauwen voor de op- en afbouw;
  • techniekers die van wanten weten (ohja, en van licht en geluid);
  • gedreven bonnenverkopers;
  • floormanagers met haviksogen;
  • personeelstopper (planning, werving, aanspreekpunt); 
  • en dé chefkok die onze vrijwilligers van een lekker hapje kan voorzien!
Wat zijn de muntprijzen op Zebra?

Daar is de organisatie nog over aan het denken… We laten het weten.

Ongewenst gedrag.

Op Zebrafestival willen we dat iedereen zichzelf kan zijn en zich welkom voelt: respecteer elkaar en help elkaar bij onprettige situaties.

We voeren een zero tolerance beleid als het aankomt op seksueel geweld, seksuele intimidatie en andere vormen van ongewenst gedrag. Mocht je worden lastiggevallen of je onveilig voelen, meld het dan bij de organisatie. Te herkennen aan de Zebra of De Bunker shirtjes.

Alcohol, roken en vapen?

Vooropgesteld: NIX18. Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol kopen en/of consumeren op het festivalterrein. Onze vrijwilligers mogen je ID-bewijs vragen wanneer je een drankje wil kopen aan de bar.

Roken en vapen is toegestaan in de buitenlucht. In De Bunker mag niet gerookt worden.

Hoe oud of jong moet je zijn om Zebra te bezoeken?

Plezier kent geen leeftijd, ook niet bij ons. Zebra is toegankelijk voor iedereen, jong of oud.